Меню Закрити

Перша вітальна зустріч проєкту Digital University – Open Ukrainian Initiative (DigiUni)

Національне агентство є одним із партнерів проєкту Digital University – Open Ukrainian Initiative (DigiUni), метою якого є створення високоефективної цифрової освітньої екосистеми задля здобуття якісної формальної, неформальної та інформальної цифрової освіти. Надскладні умови, в яких перебуває наша країна зараз, тільки підкреслюють важливість консолідації зусиль в роботі над DigiUni.

Під час першої вітальної зустрічі, яка відбулась 18 серпня, представники партнерських установ та організацій проєкту мали змогу ближче познайомитись та поділитись очікуваннями від участі в проєкті. Національне агентство представили заступниця голови Наталія Стукало, членкиня Національного агентства Ірина Золотарьова та фахівчиня відділу зв’язків з громадськістю та міжнародного співробітництва Марія Піддобрівна. Зустріч була присвячена обговоренню організаційних питань та технічних викликів.

Національне агентство визнає необхідність розвитку цифрової освіти та активно співпрацюватиме у межах проєкту задля забезпечення її якості.

Більше про DigiUni можна буде дізнатись на офіційній пресконференції вже у вересні.