Меню Закрити

Результати пілотного проєкту «Система сертифікації ІТ-дисциплін»

ІТ-галузь в Україні, навіть в складних умовах війни, продовжує розвиватися та є одним з перспективних напрямів повоєнного відновлення країни. ІТ-спільнота, як дійсно відповідальний роботодавець, демонструє високий рівень зацікавленості у покращенні підготовки майбутніх фахівців та шукає дієві шляхи та інструменти для участі у забезпеченні якості української ІТ-освіти.

21 вересня відбулась презентація результатів пілотного проєкту «Система сертифікації ІТ-дисциплін», організована Kharkiv IT Cluster за підтримки Національного агентства. У заході взяли участь представники ІТ-компаній, керівники та викладачі ЗВО, здобувачі вищої освіти, експерти та інші стейкголдери.

У своєму виступі Андрій Бутенко відмітив довготривалу та системну співпрацю Національного агентства з Kharkiv IT Cluster, велику кількість ЗВО та експертів, які були залучені до реалізації проєкту та зазначив, що «Система сертифікації ІТ-дисциплін» є успішним прикладом послідовної співпраці роботодавців із ЗВО.

Національне агентство вітає та підтримує ініціативи ІТ-спільноти, й, зокрема, Kharkiv IT Cluster у впровадженні новацій в забезпеченні якості ІТ-освіти в Україні.