Меню Закрити

Генеральна асамблея ENQA 2023

Національне агентство вбачає своєю ключовою метою увідповіднення якості вищої освіти в Україні європейським стандартам. Аби її досягти, ми активно співпрацюємо з багатьма європейськими партнерами у сфері забезпечення якості. У цьому ключі особливо важливим є співпраця з Європейською мережею забезпечення якості ENQA.

26-27 жовтня в Дубліні проходить Генеральна асамблея ENQA, де Національне агентство представляє Наталія Стукало.

Цього року пленарні сесії та панельні дискусії присвячені новітнім практикам забезпечення якості та визнання кваліфікацій, академічній доброчесності, майбутнього ESG (Європейських стандартів та рекомендацій), методології оцінювання агентств і транскордонному забезпеченню якості. Окрема сесія сфокусована на меседжі від ENQA до Болонської міністерської конференції 2024.

Подібні події – це не тільки можливість зробити внесок у формування й вдосконалення політик забезпечення якості в Європейському просторі вищої освіти, але й долучитися до обговорення актуальних тем розвитку вищої освіти та обмінятися кращими практиками.

Нагадаємо, що Національне агентство є афілійованим членом ENQA та наразі бере участь у проєкті SEQA-ESG, що є кроком до набуття повноправного членства в організації.