Меню Закрити

Зустріч між Національним агентством та Європейською асоціацією закладів ветеринарної освіти (EAEVE)

Національне агентство постійно працює над встановленням партнерських зв’язків з агентствами із забезпечення якості по всьому світу.

24 листопада відбулась зустріч між Національним агентством та Європейською асоціацією закладів ветеринарної освіти (EAEVE, Австрія). Національне агентство представляли заступниця Голови Наталія Стукало та фахівчиня відділу зв’язків з громадськістю та міжнародного співробітництва Марія Піддобрівна, а EAEVE – директор П’єр Леко.

EAEVE вже понад 30 років працює над тим, аби сприяти гармонізації ветеринарної освіти Європі та в усьому світі. Асоціація представляє та підтримує свої установи-члени, зокрема через сприяння обміну інформацією, співробітниками, студентами та навчальними матеріалами між членами, що сприяє інтернаціоналізації ветеринарної медицини.

На зустрічі учасники обмінялись досвідом, а також розповіли про стандарти, на які вони спираються у своїй діяльності. Для успішного проходження акредитації в EAEVE, освітня програма має відповідати 55 критеріям та продемонструвати відповідність матеріально-технічного забезпечення під час виключно очного візиту експертної групи.