Меню Закрити

З Днем Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи – особлива для кожного українця річниця. 21 листопада почались Помаранчева революція та Революція Гідності, які стали на захист споконвічних цінностей свободи та справжнього народовладдя. Цінності Свободи та Гідності обʼєднали українців від Ужгорода до Луганська, а Україну – з Європою та народами вільного світу.

Євромайдан змінив вектор розвитку країни та став моментом перетворення українців на сучасну громадянську націю. Цей грандіозний шанс було оплачено кровʼю наших побратимів.

Небесна сотня – герої, які першими стали в бій за майбутнє України. Їх приклад надихає сьогодні у війні проти російських загарбників, які тягнуть нас в минулу деспотію.

Події Революції Гідності стали сакральними і не залишили осторонь жодного українця. Це було безпрецедентне єднання заради перемоги Світла.

Життя нації та майбутнє країни залежить від віри, що боротьба за них є нашою спільною справою. Тож заради Перемоги важливо слідувати заповіту «Не зрадь Майдан!» та памʼятати себе такими, якими ми були під час Революції Гідності, десять років тому.