Меню Закрити

Методичний тренінг «Основні тенденції розвитку акредитаційного процесу та кращі практики роботи галузевих експертних рад»

2 та 3 листопада для академічної спільноти Волинської та Рівненської областей проведено методичний тренінг «Основні тенденції розвитку акредитаційного процесу та кращі практики роботи галузевих експертних рад».
Захід було організовано Міжнародним фондом досліджень освітньої політики спільно з Луцьким національним технічним університетом, за участі керівника секретаріату та представників окремих галузевих експертних рад Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Різноманіття активностей, актуальні питання, цікаві спікери та вмотивовані учасники створили гарну атмосферу для дискусій та конструктивних розмов про якість вищої освіти. Олександр Хименко окреслив ключові ідеї новацій в системі забезпечення якості вищої освіти України. Звернув увагу учасників на зміни до законодавства з питань акредитації освітніх програм та академічної доброчесності. Голови і члени галузевих експертних рад Національного агентства Ірина Удовик, Лариса Шаульська, Георгій Дмитрієв, Ігор Лиман та Тарас Рак представили цікаві кейси з акредитації освітніх програм, акцентуючи увагу на кращі практики їх реалізації.

Національне агентство висловлює вдячність учасникам заходу за інтерес до питань вдосконалення систем забезпечення якості вищої освіти.