Меню Закрити

Стартувала ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Розбудова внутрішніх систем забезпечення якості у ЗВО України кваліфікації, оцінювання та культура якості»

16 листопада розпочалась ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Розбудова внутрішніх систем забезпечення якості у ЗВО України кваліфікації, оцінювання та культура якості» одним зі співорганізаторів якої є Національне агентство.

З вітальним словом та в ролі спікера першої панельної дискусії виступив Андрій Бутенко. Ним була піднята проблема балансу між контрольними і рекомендаційними елементами в акредитаційній експертизі. Спікер навів приклади досвіду європейських агентств у виборі своєї унікальної траєкторії пошуку такого балансу. Андрій Бутенко дав відповіді на питання, які більше всього цікавили учасників конференції, зокрема, чи відповідають критерії оцінювання умовам часу та перспективи створення незалежних агентств з акредитації освітніх програм в Україні.

Дякуємо учасникам за активну дискусію і зацікавленість в питання забезпечення якості вищої освіти та до зустрічі на другій частині конференції завтра.