Меню Закрити

З Днем Збройних Сил України! З Святим Миколаєм!

6 грудня – ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ.

Справді символічно, що з цього року День ЗСУ збігається у часі з Днем Світлого Миколая, традиційно – днем подарунків від щирого серця і доброї думки. Українці не раз переконувалися, що ЗСУ здатні творити дива. Це визнав й увесь світ. Не сумніваємося, Святий Миколай подбає, щоб справдилося побажання, яке є в усіх листах українських дітлахів: щоб наші військові поверталися живими й здоровими, й неодмінно з перемогою. І в цей святковий день особливо прикро, що наші діти нині через російських агресорів страждають від війни, хоча мали б захоплюватися дивом і казкою…

Схиляємо голови в пам’ять про наших героїв, які пішли у засвіти для наближення нашої перемоги над російським агресором у цій війні зі злом.

Наша безмежна вдячність, для якої замало слів, не лише цього дня, а й щоденно – нашим захисникам і захисницям, українським героям, за можливість жити й бути вільними, за майбутнє наших дітей, за збереження рідної країні, за фронт, який ви тримаєте своєю непохитною волею, неймовірним терпінням, військовою вправністю та самовідданістю.

651 добу з моменту російського повномасштабного вторгнення та усі 3576 дня війни ми відчували і відчуваємо, що є сила, здатна боронити країну, захищати наші сім’ї й наших дітей, нашу волю, правду й долю. Саме тому наша віра в ЗСУ стала такою міцною і непохитною!

З Днем Збройних Сил України! З Святим Миколаєм!