Меню Закрити

Круглий стіл «Дуальна освіта: кращі практики та виклики впровадження»

21 грудня українські освітяни об’єдналися за круглим столом з теми «Дуальна освіта: кращі практики та виклики впровадження». Захід організували представники роботодавців – ІТ компанія “SoftServe”

У форматі відкритої дискусії було обговорено актуальні питання впровадження дуальної освіти: нормативно-правове регулювання, основні виклики, шляхи їх подолання, успішні кейси.

Своїм досвідом і пропозиціями поділилися експерти з галузі освіти Віталій Носок, Володимир Бахрушин, Юрій Рашкевич, Тарас Рак, ректор «ІТ СТЕП Університету» Віктор Волошин, ректор НТУ «Дніпровська політехніка» Олександр Азюковський, деканка факультету інформаційних технологій НТУ «Дніпровська політехніка», голова галузевої експертної ради 12 «Інформаційні технології» Національного агентства Ірина Удовик, представник компанії “SoftServe” Андрій Перемийбіда.

До круглого столу приєднався і Голова Національного агентства Андрій Бутенко, який підкреслив важливість успішної співпраці університетів і роботодавців для забезпечення якості вищої освіти та наголосив на відмінностях у поняттях практикоорієнтованого навчання та дуальної освіти.

У кінці зустрічі спікери дали відповіді на запитання, які найбільше хвилювали освітян, зацікавлених у впровадженні дуальної форми освіти.