Меню Закрити

Вебінар «Транскордонне забезпечення якості в галузі ветеринарної медицини»

Шановні гаранти освітніх програм, науково-педагогічні працівники, здобувачі освіти, освітяни й науковці в галузі ветеринарної освіти!

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти спільно з Європейською асоціацією закладів ветеринарної освіти (EAEVE, Австрія) організовує вебінар «Транскордонне забезпечення якості в галузі ветеринарної медицини», що відбудеться 1 лютого о 10:00 за київським часом на платформі Zoom в форматі Zoom Webinars.

На цій зустрічі ви матимете змогу ознайомитися з діяльністю, функціонуванням, критеріями та стандартами оцінювання Європейської асоціації закладів ветеринарної освіти (EAEVE, Австрія). З поглибленим оглядом акредитаційних критеріїв та процедур агентства виступатиме директор EAEVE П’єр Леко. А представники Білоцерківського національного аграрного університету Оксана Хіцька (заступниця декана, кандидат ветеринарних наук, доцент) і Тарас Царенко (завідувач кафедри епізоотології та інфекційних хвороб, кандидат ветеринарних наук, доцент) поділяться своїм досвідом в отриманні акредитації в міжнародному агентстві та поінформують про виклики у процесі забезпечення відповідності міжнародним стандартам провадження освітньої діяльності.

Поставити питання спікерам можна вже зараз, заповнивши реєстраційну форму, а також впродовж вебінара через функцію Q&A.

Будь ласка, зверніть увагу, що мовою вебінара буде англійська.

Просимо всіх зацікавлених доєднатися до заходу до 29 січня 2024 року (включно) перейти за посиланням та зареєструватись: https://forms.gle/MmGd4TgijEh58SXaA

Покликання для підключення буде розіслано запрошеним учасникам на вказані під час реєстрації електронні пошти.

Програма заходу додається.