Меню Закрити

Засідання Національного агентства відбудеться 06 лютого

06 лютого 2024 року о 10:00 відбудеться засідання Національного агентства у змішаному форматі.

Проєкт порядку денного засідання Національного агентства:

1. Про розгляд подання Комітету з питань етики про наявність у дисертації доктора економічних наук С. Шкарлета «Формування економічної безпеки підприємств засобами активізації їх інноваційного розвитку» фактів академічного плагіату.

2. Про розгляд подання Комітету з питань етики про наявність у дисертації кандидата юридичних наук П. Євдокимова «Адміністративно-правове регулювання реалізації кадрового забезпечення в органах публічної адміністрації в Україні» фактів академічного плагіату.

3. Про надання умовних (відкладених) акредитацій освітніх програм відповідно до Постанови КМУ від 16.03.2022 р. № 295 «Про особливості акредитації освітніх програм, за якими здійснюють підготовку здобувачі вищої освіти, в умовах воєнного стану».

4. Про зміни у графіку прийняття заяв про акредитацію освітніх програм та відомостей про самооцінювання від ЗВО та наукових установ у 2023/24 навчальному році.

5. Про включення кандидатів до реєстру експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

6. Про внесення змін до штатного розпису секретаріату Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

7. Про внесення до ЄДЕБО інформації щодо сертифікатів про акредитацію освітніх програм «Електронні компоненти і системи» та «Автоматизовані та роботизовані механічні системи» Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Дата публікації: 24.01.2024