Меню Закрити

Зустріч членів Мережі агентств забезпечення якості вищої освіти Центральної та Східної Європи (CEENQA)

17 січня відбулась перша цього року зустріч членів Мережі агентств забезпечення якості вищої освіти Центральної та Східної Європи (CEENQA). Розпочав її Президент CEENQA Франсі Демсар, який розповів про порядок денний мережі та поділився планами на найближче майбутнє.

Під час зустрічі виступили представниці Агентства з якості та кваліфікації Ірландії (QQI), які розповіли про історію створення, напрямки роботи та майбутні напрямки роботи Глобальної мережі академічної доброчесності (GAIN). QQI є співзасновником GAIN, де Національне агентство є повноправним членом.

Представники Румунського агентства із забезпечення якості вищої освіти (ARACIS), Словенського агентства із забезпечення якості вищої освіти (NAKVIS), Інституту акредитації, сертифікації та забезпечення якості (ACQUIN), Косовського акредитаційного агентства (KAA) та Словацького агентства з акредитації вищої освіти представили результати свого дослідження на тему «Забезпечення якості та інтернаціоналізація».

Національне агентство продовжує брати активну участь у зустрічах з метою розширення кола міжнародних партнерів, адаптації та впровадження найкращих світових практик.