Меню Закрити

Панельна дискусія «Особливості міжсекторальної взаємодії у молодіжній політиці: як співпрацюють влада та громадський сектор?»

«Громадський рух та молодіжні організації — це місця, де ви здобудете неймовірний досвід та знайомства. Але пам’ятайте одну річ, що цей досвід ви оплачуєте своєю молодістю, він не безкоштовний, тому одразу проєктуйте, що я робитиму з ним далі. Я здобуду нових друзів? Клас! Я здобуду нові знання? Клас! А що далі? Де я буду через 5-10 років? Як це допоможе досягти моєї мети? », — зауважив Голова Національного агентства Андрій Бутенко під час панельної дискусії «Особливості міжсекторальної взаємодії у молодіжній політиці: як співпрацюють влада та громадський сектор?».

Днями Андрій Бутенко взяв участь в одній із панельних дискусій в межах одноденного заходу «Залучення та взаємодія: роль молоді у процесах державотворення», організованого національною програмою освітньо-професійного розвитку молоді «Державотворець» у партнерстві з Київською школою державного управління імені Сергія Нижнього (КШДУ).

На цьому офлайн-заході 50 слухачів зібралися, щоб почути думки експертів щодо особливостей взаємодії влади з громадським простором в молодіжній політиці, зрозуміти реалії та перспективи регіональної молодіжної політики, дослідити можливості та шляхи для української молоді представляти свою країну на міжнародній арені, а також отримати рекомендації щодо оптимізації своїх студентських років для досягнення успіху в державному та громадянському секторах.