Меню Закрити

300-й тренінг для експертів Національного агентства

Сьогодні ми провели 300-й тренінг для експертів Національного агентства

Упродовж 2019 -2024 років понад 7500 учасників – експертів, кандидатів, керівників експертних груп взяли участь у навчання та підвищенні кваліфікації на онлайн та офлайн тренінгах.

Під час відкриття заходу Андрій Бутенко, голова Національного агентства, наголосив на важливості ролі та відповідальності кожного експерта. Він подякував учасникам за їхній особистий внесок у забезпечення якості освіти та підкреслив необхідність у поглибленні знань і постійному вдосконаленні навичок для експерта.

Сьогоднішній тренінг був спрямований на вдосконалення навичок експертів у написанні звіту про результати акредитаційної експертизи. Зокрема, учасники детальніше навчилися аналізувати висновки й усувати недоліки із застосуванням SMART-підходу, формулювати чіткі запити та обґрунтовані рекомендації. Уведені у 2023 році подібні тренінги стали важливою складовою нашої програми підвищення кваліфікації експертів.

Ми висловлюємо вдячність всім тренерам Національного агентства за внесок у підготовку команди експертів, учасникам – за небайдужість, а також закладам-партнерам за допомогу в організації тренінгів!