Меню Закрити

Відбулась стартова зустріч проєкту «Цифровий університет – відкрита українська ініціатива» (DigiUni)

25 березня відбулась стартова зустріч проєкту Еразмус+ «Цифровий університет – відкрита українська ініціатива» (DigiUni), спрямованого на розбудову потенціалу вищої освіти за підтримки Європейського Союзу.

Незважаючи на звуки повітряної тривоги та вибухи, консорціум продовжив свою роботу з укриття.

Під час відкриття заходу учасники висловили свої уявлення щодо значення проєкту DigiUni та зробили акцент, що це передусім підтримка, партнерство, єдність, стабільність, співпраця, інновації та можливості.

Робота розпочалась до офіційної стартової зустрічі, тож партнери мали змогу поділитись своїми напрацюваннями, ідеями та очікуваннями від подальшої успішної реалізації проєкту. Були обговорені завдання та терміни їх виконання, щоб забезпечити вчасне та якісне виконання поставлених цілей.

У події від Національного агентства взяли участь заступниця керівника секретаріату Олександра Осіюк, членкиня Національного агентства Ірина Золотарьова, фахівчиня відділу зв’язків з громадськістю та міжнародного співробітництва Марія Піддобрівна та член 12 галузевої експертної ради Інформаційні технології Олексій Беседовський.

Національне агентство дякує консорціуму проєкту за наполегливу роботу та жваву дискусію.