Меню Закрити

Зустріч Національного агентства з членами галузевих експертних рад, які завершили свої повноваження

27 березня відбулася онлайн-зустріч Національного агентства з членами галузевих експертних рад, які завершили свої повноваження 26 березня 2024 року.

Під час зустрічі Голова Національного агентства Андрій Бутенко подякував присутнім, визнавши складний характер їхньої роботи. Він також підкреслив унікальний внесок кожного в роботу галузевих експертних рад та Національного агентства загалом. Заступниця Голови Національного агентства Олена Єременко, згадуючи про свій досвід роботи з представниками різних галузей, відзначила колективні зусилля, спрямовані на підвищення якості вищої освіти.

Від галузевих експертних рад виступили Галина Лопушняк (ГЕР 23 «Соціальна робота»), яка закцентувала увагу на питаннях зміни спеціальностей та галузей в контексті роботи ГЕР, Осередчук Ольга (ГЕР 02 «Культура і мистецтво»), пригадавши свою участь у процесах оцінювання якості на всіх етапах діяльності Національного агентства, висловила вдячність за цікаву й плідну співпрацю в ГЕР, та Олександр Дроздов, що поділився досвідом головування в галузевій експертній раді 08 «Право» та розповів про свій підхід до налагодження співпраці з колегами.