Меню Закрити

Стартова зустріч проєкту «Освіта для зеленої трансформації українських університетів»

11-16 березня у Вроцлаві пройшла стартова зустріч проєкту Освіта для зеленої трансформації українських університетів (Education for Green Transition in Ukrainian Universities, EdGTUA) Польського національного агентства з академічних обмінів (NAWA). Координатором проєкту стала Вроцлавська політехніка.

Національне агентство на стартовій зустрічі представили Наталія Стукало та Богдан Моркляник. Вони виступили в ролі дискутантів, модераторів і спікерів заходу, зокрема, презентували роль української вищої освіти у зеленій трансформації та у досягненні Цілей сталого розвитку ООН 2030.

Роль Національного агентства у EdGTUA полягає в аналізі розроблених зелених стандартів, розробці механізму забезпечення якості освітніх програм в контексті зелених трансформацій та оцінюванні звітів університетів-партнерів проєкту.

Національне агентство дякує Польському національному агентству з академічних обмінів (NAWA) та Вроцлавської політехніки за реалізацію проєкту та всебічну підтримку українських університетів у досягненні Цілей та сталого розвитку ООН 2030.