Меню Закрити

Міжнародний форум партнерів Агентства із забезпечення якості вищої освіти

6 травня 2024 року Національне агентство взяло участь у Міжнародному форумі партнерів Агентства із забезпечення якості вищої освіти (QAA, Великобританія), до якого доєднались колеги з іноземних акредитаційних агентств із понад 20 країн світу. Цього року темою обговорення була система транснаціональної освіти (TNE).

Під час першої частини форуму засновниця і директорка Education Insight Дженет Ільєва презентувала напрацювання QAA на тему “Транснаціональні освітні системи для глобальної участі”. Метою цього дослідження є сприяння взаємодії TNE на глобальному рівні, покращення розуміння місцевих контекстів й освітніх пріоритетів та обмін передовим досвідом країн. Під час другої частини учасники обмінялись тим, як розуміють транснаціональну освіту та визначили ключові елементи вимірювання якості освіти в різних країнах.

Нагадуємо, що Національне агентство та QAA підписали Меморандум про порозуміння у січні 2022 року, де домовились обмінюватись досвідом, підтримувати одне одного у важливих та значущих проєктах та співпрацювати у сферах, що становлять взаємний інтерес.