Меню Закрити

Триденний тренінг UAS QA Pool від Української асоціації студентів (UAS)

З 23 по 25 травня у Полтавському державному медичному університеті відбувався триденний тренінг UAS QA Pool від «Української асоціації студентів» (UAS) для 50 здобувачів вищої освіти, спрямований на надання зацікавленим у залученні до процесів із забезпечення якості вищої освіти студентам, потенційним експертам і членам галузевих експертних рад Національного агентства необхідних навичок та знань щодо забезпечення якості вищої освіти.

Захід розпочався зі вступного слова Голови Національного агентства Андрія Бутенка, який зазначив:

«Для нас важливо, щоб студенти були на кожному етапі розвитку освітньої системи — від мрій про освітню програму та її започаткування до фіналізації, саме тому до кожної експертної групи та галузевої експертної ради в нас входять студенти».

Серед спікерів та тренерів на заході були керівник секретаріату Національного агентства Олександр Хименко, керівниця відділу акредитації освітніх програм секретаріату Національного агентства Ганна Денискіна та тренерка Національного агентства Оксана Требенко.

Ми цінуємо ентузіазм, вмотивованість та щире зацікавлення, проявлене учасниками тренінгів, та вдячні їм за готовність невпинно сприяти забезпеченню якості вищої освіти в Україні.