Меню Закрити

Методичний семінар «Розвиток культури якості та проблеми академічної доброчесності в медичному університеті»

13 червня заступниця Голови Національного агентства Олена Єременко провела методичний семінар «Розвиток культури якості та проблеми академічної доброчесності в медичному університеті» у Запорізькому державному медико-фармацевтичному університеті, до якого долучилися понад 200 учасників.

У своєму виступі спікерка висвітлила питання розбудови зовнішньої та внутрішньої систем забезпечення якості вищої освіти, підсумувала багаторічний досвід акредитації освітніх програм університету та ознайомила з майбутніми нововведеннями у сфері забезпечення якості вищої освіти, передбаченими українським законодавством. Вона також торкнулася питань якості розробки й вдосконалення ОП та охарактеризувала кейси академічної недоброчесності, розглянуті Комітетом з питань етики щодо дисертаційних робіт у галузі медичних наук.

Наприкінці вебінару Олена Єременко відповіла на запитання учасників, зокрема про академічну доброчесність у навчально-методичному забезпеченні, об’єктивні критерії внутрішньої системи якості закладу вищої освіти та використання штучного інтелекту.

Запис вебінару вже доступний на нашому YouTube-каналі.