Меню Закрити

Оголошено результати відбору проєктів Еразмус+ з розвитку потенціалу вищої освіти 2024 року

Оголошено результати відбору проєктів Еразмус+ з розвитку потенціалу вищої освіти 2024 року. Цьогоріч два проєкти, партнером яких є Національне агентство, були схвалені Єврокомісією до реалізації.

Проєкт DOMANI – Developing Micro-credentials Ecosystems in Ukraine and Mongolia for Competitive and Resilient Green Economies (Розвиток екосистем мікрокваліфікацій в Україні та Монголії для конкурентоспроможної та стійкої зеленої економіки). В реалізації проєкту беруть участь партнери з України, Італії, Естонії, Угорщини та Монголії. Координатором виступає Естонський університет природничих наук. Основна мета проєкту полягає у побудові освітнього партнерства між дванадцятьма учасниками ініціативи для запуску екосистем мікрокваліфікацій як в Україні, так і в Монголії для конкурентоспроможної та стійкої зеленої економіки.

Проєкт UkraineDigiTrans – Digital Transformation for Medical Education in Ukraine (Цифрова трансформація медичної освіти в Україні) обʼєднав партнерів з України, Греції та Фінляндії. Координатором виступає Університет прикладних наук Laurea (Фінляндія). Метою проєкту є підвищення педагогічної майстерності, професійної компетентності та освітньої стійкості науково-педагогічних працівників медичних ЗВО. Мова йде про розвиток електронної системи охорони здоров’я в поєднанні з широким використанням цифрових технологій у медицині. Проєкт охопить профільні освітні програми в університетах. Це спонукатиме чинних та майбутніх медичних працівників опановувати нові цифрові рішення та інструменти.

Щиро вітаємо партнерів проєктів-переможців та віримо у плідну співпрацю!