Меню Закрити

Онлайн-зустріч Мережі агентств забезпечення якості вищої освіти Центральної та Східної Європи (CEENQA)

17 липня відбулася чергова онлайн-зустріч членів Мережі агентств забезпечення якості вищої освіти Центральної та Східної Європи (CEENQA), в якій взяли участь і представники Національного агентства.

Захід розпочався зі вступного слова Президентки CEENQA Весни Додікович-Юркович, яка наголосила на важливості розширення співпраці між агентствами.

Під час зустрічі виступили представники Національного центру підвищення якості освіти (NCEQE, Грузія), Польської акредитаційної комісії (PKA, Польща) та Асоціації з оцінювання та акредитації університетських програм з математичних, природничих та соціальних наук (FEDEK, Туреччина). Спікери обговорили питання транскордонного забезпечення якості вищої освіти, досвіду польських університетів у зміцненні процесів забезпечення якості вищої освіти та сталого розвитку в акредитації освітніх програм з математичних та соціальних наук.

Національне агентство продовжує брати активну участь у подіях CEENQA з метою розширення кола міжнародних партнерів та постійного обміну досвідом.