Меню Закрити

Українсько-американський круглий стіл «Публічні студії в Україні як інструмент розвитку демократії та повоєнної відбудови»

2 липня у Маріупольському університеті (МДУ) за підтримки Посольства США в Україні відбувся українсько-американський круглий стіл «Публічні студії в Україні як інструмент розвитку демократії та повоєнної відбудови».

У заході взяла участь заступниця Голови Національного агентства Наталія Стукало. У своєму виступу вона розповіла про п’ятирічний досвід акредитації освітніх програм в Україні та звернула увагу на розвиток різноманітних інструментів зовнішнього забезпечення якості вищої освіти, зокрема, в контексті імплементації Болонської декларації, якій цього року виповнюється 25 років, та Стандартам і рекомендаціям щодо забезпечення якості в Європейському просторі вищої освіти (ESG-2015).

До дискусії долучилися американські та українські освітні експерти, науковці, викладачі та студенти. Під час роботи на круглому столі також було презентовано три нові магістерські програми Маріупольського університету з публічних комунікацій, публічної історії та управління територіальною громадою, розроблені в рамках проєкту за підтримки посольства США.