Меню Закрити

VI Конгрес Громадської спілки «ГС Українська Студентська Ліга»

19 липня керівник секретаріату Національного агентства Олександр Хименко долучився до дискусії «Зміни в освіті: найбільші ризики в реформах», що відбулася в межах VI Конгресу Громадської спілки «ГС Українська Студентська Ліга» у Вінниці.

Дискусія була націлена на обмін ідеями та експертними думками щодо освітніх реформ зі студентами. В її контексті Олександр Хименко торкнувся можливостей нової редакції Положення про акредитацію освітніх програм та наголосив на необхідності комплексної реновації економіки України, зумовленої євроінтеграційними процесами та потребою відбудови нашої держави. Він також підкреслив, що здобувачі мають вирішальне значення для цих змін, а їхня активна участь як найважливіших стейкголдерів освітнього процесу є невід’ємною частиною ефективної розбудови системи зовнішнього забезпечення якості.

У заході взяли участь представники 70 органів студентського самоврядування закладів вищої освіти України та 20 громадських організацій, серед яких партнери Громадської спілки та її члени.