Меню Закрити

Всеукраїнський галузевий науково-практичний семінар: «Навчально-наукові реальності у час війни: український досвід та європейський аналіз»

12 вересня на базі Навчально-наукового інституту права Національного університету водного господарства та природокористування відбувся Всеукраїнський галузевий науково-практичний семінар: «Навчально-наукові реальності у час війни: український досвід та європейський аналіз», співорганізатором якого виступило Національне агентство.

До участі у заході долучилися гаранти освітніх програм зі спеціальності 061 «Журналістика», науково-педагогічні працівники, керівники кафедр, декани та директори факультетів, а також стейкголдери у галузі журналістики. Національне агентство на ньому представив керівник відділу зв’язків з громадськістю та міжнародного співробітництва Максим Фоломєєв.

Семінар був присвячений обговоренню актуальних питань освіти під час воєнного стану, удосконаленню освітніх програм, співпраці стейкголдерів та науковців, а також викликам у сфері журналістики та комунікацій.