Меню Закрити

Перший день Українського форуму якості освіти (UQAF-2024)

Завершився перший день Українського форуму якості освіти (UQAF-2024) — міжнародного заходу, що об’єднав понад 800 учасників з усіх регіонів країни та іноземних колег.

Відкриття Форуму відбулося під час пленарної сесії «Майбутнє освіти в Україні» за участі Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, Міністра освіти і науки України Оксена Лісового, Міністра Кабінету Міністрів України Олега Немчінова, Голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Андрія Бутенка та ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Вадима Ткачука.

У перший день учасники взяли участь у 7 із 15 запланованих заходів, включно з трьома насиченими панельними дискусіями та трьома презентаціями кращих освітніх практик. А спікерами однієї з панельних дискусій стали лідери європейських установ забезпечення якості освіти, зокрема Німеччини, Бельгії, Франції та Хорватії, ENQA, CEENQA та ОБСЄ. Крім того, відбулася постерна сесія, на якій учасники мали змогу більш детально ознайомитися зі зразковими акредитаціями освітніх програм.

Щиро вдячні всім, хто долучився сьогодні й з нетерпінням чекаємо вас завтра на 8 наступних змістовних заходах!