Меню Закрити

Презентація та обговорення Концепції створення репозитарію закритих наукових робіт

Голова Національного агентства Андрій Бутенко та заступник Голови Богдан Моркляник долучилися до конференції, що об’єднала у дискусії представників вищих військових навчальних закладів та закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання.

Метою заходу була презентація та публічне обговорення Концепції створення автоматизованої системи електронного репозитарію академічних текстів, що містять інформацію з обмеженим доступом.

До створення Концепції щодо підвищення рівня академічної доброчесності в академічних текстах, які містять інформацію з обмеженим доступом, долучилися фахівці Міністерства освіти і науки України, Національного агентства, Служби безпеки України та Департаменту військової освіти і науки Міністерства оборони України.

Дякуємо Національній академії служби безпеки України за технічну розробку програмного забезпечення та алгоритмів, які уможливлюють створення репозитарію академічних текстів, що містять інформацію з обмеженим доступом, та їхню подальшу перевірку на доброчесність.