Меню Закрити

NAQA радить долучитися до онлайнових семінарів проєкту Open4UA

Національне агентство радить долучитися до другого із серії шести онлайнових семінарів проєкту Open4UA (https://lpnu.ua/open4ua), які покликані стати платформою для формування всеукраїнської мережі експертів та ентузіастів відкритої науки та сприяння прогресу в цьому напрямку.

В межах другого семінару команда Open4UA презентує результати аналізу національного законодавства на предмет його відповідності європейським стандартам у галузі відкритої науки і оцінювання досліджень, а також проєкт Закону України, який має на меті розвиток відкритої науки. Окрім того, відбудеться обговорення інструментарію, призначеного для впровадження ідей та практик відкритої науки на інституційному рівні та інші результати проєкту, які є зараз у процесі розроблення.

Семінар відбудеться онлайн на платформі Zoom. До участі у заході запрошуються представники української академічної спільноти, органів державної влади, місцевого самоврядувнаня та усі зацікавлені. Реєстрація за посиланням https://forms.gle/ondWk95R389HZpHRA. Також буде організована пряма трансляція семінару на Facebook – https://www.facebook.com/events/328132733696850/.