Меню Закрити

Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво між Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти та Координатором проектів ОБСЄ в Україні

У середу, 19 травня 2021 року було урочисто підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво між Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти та Координатором проектів ОБСЄ в Україні.

Церемонія підписання відбулась у приміщенні Національного агентства. Голова Національного агентства Сергій Квіт та посол, Координатор проектів ОБСЄ в Україні Генрік Вілладсен своїми підписами засвідчили прагнення двох організацій до співпраці задля дотримання прав людини в контексті забезпечення якості вищої освіти.

Під час зустрічі учасники також обговорили роль Національного агентства та Координатора проектів ОБСЄ в Україні для покращення якості та забезпечення прозорості в закладах вищої освіти, підвищення академічної доброчесності, розвитку освіти. Проєктне співробітництво Координатора проектів ОБСЄ в Україні з Національним агентством дозволяє забезпечити системний позитивний вплив на якість вищої освіти в Україні. Посол Генрік Вілладсен відзначив досягнення Національного агентства, зокрема в частині діджиталізації процесів, та великий досвід, набутий за короткий проміжок існування Національного агентства, який вже є предметом вивчення та обговорення з боку іноземної освітянської спільноти.

Повний текст меморандуму.