Меню Закрити

Підписання меморандуму про співпрацю між Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти та Асоціацією ІТ України як результат співпраці в рамках проекту Erasmus+ EDUQAS

24 липня 2019 року на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Сергій Квіт, голова НАЗЯВО та Максим Почебут, керівник освітніх програм в EPAM Ukraine, Віце-президент з освітніх питань Асоціації ІТ України підписали Меморандум про співпрацю. Було продемонстровано повне взаєморозуміння та заплановано участь представників ІТ компаній у роботі експертних груп щодо оцінювання якості освітніх програм всіх трьох рівнів (бакалаврів, магістрів, PhD).

На сьогодні до складу IT Ukraine Association входить 58 компаній-розробників програмного забезпечення, які сукупно формують 50% всієї виручки галузі в Україні.

Національне агентство із забезпечення якості освіти, як виконавець європейського проекту ЕРАЗМУС+ EDUQAS «Імплементація системи забезпечення якості освіти через співробітництво університету-бізнесу-уряду», приділяє велику увагу формуванню мережі стейкхолдерів та залученню їх до роботи в експертних групах.

Мета проекту EDUQAS полягає у впровадженні системи забезпечення якості освіти шляхом розробки ефективних внутрішніх стандартів якості, що сприятимуть підвищенню можливостей працевлаштування студентів університетів країн-партнерів проекту: України та Казахстану.

Детальніше про проект ЕРАЗМУС+ EDUQAS:
http://web.elth.ucv.ro/eduqas/
https://www.facebook.com/EDUQASErasmus/