Меню Закрити

Донабір експертів з числа науково-педагогічних, наукових працівників

10 січня 2023 р. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти оголошує конкурсний донабір експертів з акредитації освітніх програм за певними спеціальностями.

Запрошуємо вас робити покращення та зміни вищої освіти разом!

Національне Агентство із забезпечення якості вищої освіти реалізовує систему акредитації освітніх програм, базуючись на Європейських стандартах і кращих практиках світу. Ключовим елементом акредитації освітніх програм є оцінка діяльності закладу вищої освіти за цією програмою незалежною виїзною експертною групою. З метою забезпечення якісної експертизи та оцінки освітніх програм. Задля забезпечення наявності кваліфікованих експертів зі всіх спеціальностей оголошується додатковий конкурсний донабір експертів з переліку спеціальностей (де одна з цих спеціальностей є провідною/основною для кандидата):

111 – Математика

112 – Статистика

113 – Прикладна математика

124 – Системний аналіз

125 – Кібербезпека

Прийом заяв-анкет відбудеться до 24 січня 2023 року шляхом заповнення відповідної заявки в електронному вигляді (клікніть для переходу).

Примітка: експерт може мати до трьох спеціальностей (провідна та додаткові) підтверджені відповідними документами. 

Примітка: якщо Ви раніше подавали свою анкету і вона є актуальною для подальшого розгляду, то немає необхідності повторно подавати таку анкету. Низка анкет з минулого донабору в процесі оцінки та запрошення на навчання.