Меню Закрити

Донабір експертів з числа науково-педагогічних, наукових працівників

9 травня 2023 р. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти оголошує конкурсний донабір експертів з акредитації освітніх програм за певними спеціальностями.

Запрошуємо науково-педагогічних/наукових працівників вищих навчальних закладів, наукових установ України та зарубіжних країн долучитися до участі в конкурсному відборі експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Національне Агентство із забезпечення якості вищої освіти реалізовує систему акредитації освітніх програм, базуючись на Європейських стандартах і кращих практиках світу. Ключовим елементом акредитації освітніх програм є оцінка діяльності закладу вищої освіти за цією програмою незалежною виїзною експертною групою. З метою забезпечення якісної експертизи та оцінки освітніх програм. Задля забезпечення наявності кваліфікованих експертів зі всіх спеціальностей оголошується додатковий конкурсний донабір експертів з переліку спеціальностей (де одна з цих спеціальностей є провідною/основною для кандидата):

131 – Прикладна механіка

132 – Матеріалознавство

133 – Галузеве машинобудування

134 – Авіаційна та ракетно-космічна техніка

135 – Суднобудування

136 – Металургія

141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

142 – Енергетичне машинобудування

143 – Атомна енергетика

144 – Теплоенергетика

145 – Гідроенергетика

Прийом заяв-анкет відбудеться до 23 травня 2023 року шляхом заповнення відповідної заявки в електронному вигляді (клікніть для переходу).

Примітка: експерт може мати до трьох спеціальностей (провідна та додаткові) підтверджені відповідними документами.

Примітка: якщо Ви раніше подавали свою анкету і вона є актуальною для подальшого розгляду, то немає необхідності повторно подавати таку анкету. Низка анкет з минулого донабору в процесі оцінки та запрошення на навчання.