Меню Закрити

Меморандум про порозуміння між Національним агентством та Вищою радою з оцінювання наукових досліджень та вищої освіти (Франція)

У продовження співпраці Національне агентство підписало Меморандум про порозуміння з Вищою радою з оцінювання наукових досліджень та вищої освіти (Hcéres). В умовах пандемії процедура підписання відбувалась онлайн.

Hcéres – це французьке державне агентство, відповідальне за періодичне оцінювання усіх державних вищих навчальних та науково-дослідних установ у Франції, їхніх навчальних програм (ступінь бакалавра, магістра та докторантури) та їх наукових підрозділів. Воно також проводить оцінку дослідницьких органів та їх угруповань. Hcéres працює за європейськими стандартами, визнаний ENQA та внесений до реєстру агентств якості EQAR.

Національне агентство та Hcéres мають подібні місії та інституційні цілі щодо популяризації та забезпечення якості у вищій освіті, а тепер прагнуть налагодити тісніші стосунки як рівноправні партнери з метою створення механізмів взаємовигідної співпраці.