Меню Закрити

Засідання Національного агентства 17.11.2020

17 листопада о 10 ранку розпочалося «змішане» засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Члени Національного агентства розглянули 105 акредитаційних справ. Статистика є безперечно позитивною. Результатом стало: 74 акредитовані справи (з яких – 7 зразкових) та 14 акредитовані умовно.

На порядку денному було обговорення змін у персональному складі Галузевих експертних рад та інших питань, що стосуються їхньої роботи. Заступниця голови Наталія Стукало представила  проєкт Політики внутрішнього забезпечення якості Національного агентства, документа, що визначає вимоги до діяльності Національного агентства: оцінювання, високі професійні стандарти і проєкт Положення про консультативну раду. Затвердили основний варіант звіту самооцінювання (SAR), який незабаром оприлюднять.

Членкиня Національного агентства Ірина Золотарьова представила на обговорення кількісні індикатори якості освітньої програми, це питання визначили дуже важливим, проте доволі дискутабельним і потребуючим подальшого розгляду.

Враховуючи позитивні результати розгляду акредитаційних справ і продуктивне обговорення нагальних питань, засідання пройшло вдало і плідно.