Меню Закрити

Європейський форум забезпечення якості EQAF – 2020

Європейський форум – це платформа для обговорення, професійного розвитку та обміну досвідом серед основних зацікавлених сторін у забезпеченні якості. Під час цьогорічного, вже п’ятнадцятого, форуму EQAF досліджувалось, чи здатне забезпечення якості пристосуватися до цього динамічного та гнучкого середовища, і яким чином можна краще підтримати заклади вищої освіти в цьому перехідному періоді та заохотити їх максимально ефективно використати його. Через пандемію Covid-19 Європейський форум із забезпечення якості 2020 року був організований у формі онлайн-сесій.

Темою EQAF – 2020 стала «Гнучка вища освіта: наслідки для забезпечення якості», яка об’єднала онлайн сесії про європейську політику та тенденції, дослідження та приклади практичних кейсів, пов’язаних з темою Форуму, та загальне обговорення сучасних подій в галузі забезпечення якості.

Заступниця Голови Національного агентства Наталія Стукало була обрана одним зі спікерів EQAF – 2020 і презентувала дослідження на тему “Зростання ролі агентств із забезпечення якості у відповідь на виклики пандемії” (відеопрезентація №8) на основі кейсу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Плідна дискусія відбулась у прямому ефірі під час форуму.