Меню Закрити

Звернення щодо процесу акредитації

Шановні колеги!

Українська вища освіта в функціонує і бореться. Українські університети стали волонтерськими центрами і дієвою силою у цій страшній війні. Наші експерти і члени Галузевих експертних рад боронять свої міста і опікуються студентами.

Національне агентство із якості вищої освіти теж продовжує свою роботу. Ми розуміємо, що у кожного з Вас – ректорів, проректорів, гарантів освітніх програм, викладачів, студентів, – є свої професійні завдання.

Наразі Національне агентство в межах своїх повноважень може забезпечити реєстрацію справ, рецензування проєктів звітів, прийняття інформації про спеціалізовані вчені ради, інформування з тих питань, які Вас цікавлять.

Якщо у Вас готові відомості про самооціювання – подавайте, якщо є готові проєкти звітів експертних груп – надсилайте.

Але в жодному разі ми Вас ні до чого не зобов’язуємо і не вимагаємо безумовного виконання. Не йдеться про дотримання термінів і днів – в теперішніх обставинах це очевидно неможливо. Ми підтримуємо наші заклади вищої освіти і завжди на зв’язку, якщо виникатимуть якісь питання. Якщо у Вас виникатимуть якісь нестандартні ситуації і проблеми, ми будемо підходити до їхнього розв’язання насамперед з позицій здорового глузду.

Нам разом відбудовувати і відновлювати наш світ, наше життя, наші університети, тож уже зараз будемо робити все можливе – кожен на своєму місці.

Слава Україні, слава ЗСУ!