Меню Закрити

До уваги учасників акредитаційного процесу

Для допомоги закладам вищої освіти в процесі подання відомостей про самооцінювання та реалізації початкового етапу акредитаційного процесу в умовах воєнного стану, відповідно до Постанови КМУ № від 16 березня 2022 р. № 295 «Про особливості акредитації освітніх програм, за якими здійснюють підготовку здобувачі вищої освіти, в умовах воєнного стану» Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти створило консультативні групи за галузями, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти.

Свої запитання ви можете надсилати на пошту helpnaqa@naqa.gov.ua і найближчим часом отримаєте розяснення щодо проблем, які вас хвилюють.

Нагадуємо, що відповідно до п.1 згаданої Постанови освітнім програмам, за якими станом на 24 лютого 2022 р. були чинні сертифікати про акредитацію спеціальностей, напрямів підготовки, освітніх програм, термін дії сертифікату буде продовжений.

Щодо інших освітніх програм Національне агентство має дозвіл ухвалити рішення про умовну (відкладену) акредитацію освітніх програм без проведення або з частковим проведенням акредитаційної експертизи.