Меню Закрити

Засідання Агентства 17.05.22

17 травня відбулося засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, яке проходило у змішаній формі (офлайн та онлайн). Представники освітніх програм мали можливість долучитися до участі через Zoom-платформу.

Національне агентство розглянуло 604 акредитаційні справи, щодо яких було ухвалене рішення про умовну (відкладену) акредитацію освітніх програм відповідно до Постанови КМУ від 16.03.2022 р. № 295 «Про особливості акредитації освітніх програм, за якими здійснюють підготовку здобувачі вищої освіти, в умовах воєнного стану».

За повною процедурою були ухвалені рішення щодо 162 освітніх програм, із яких акредитовані – 133, акредитовані із визначенням «зразкова» – 2, ухвалені рішення про умовну (відкладену) акредитацію – 22 та зняті з розгляду 2.

Також Національне агентство ухвалило ряд рішень щодо своєї поточної діяльності, зокрема головою комітету з етики затверджено Артема Артюхова, відбулися персональні зміни у складі Апеляційного комітету та Комітету з етики. Додатково розглянуті складні випадки акредитаційної процедури.

Запис засідання можна переглянути за посиланням.