Меню Закрити

Онлайн-зустріч Національного агентства з американським агентством Quality Matters

13 травня відбулася перша онлайн-зустріч Національного агентства з американським агентством Quality Matters.

Quality Matters — глобальна організація, яка займається забезпеченням якості в онлайнових та інноваційних цифрових середовищах викладання та навчання, оперує вже більше 15 років, та налічує більш ніж 60 тисяч членів. Виконавчою директоркою якої є Deb Adair — президентка міжнародної мережі INQAAHE.

Національне агентство на зустрічі представили: заступниці голови Наталія Стукало та Олена Єременко, члени агентства Олександр Длугопольський, Тетяна Пріхна, Наталія Авшенюк, Ігор Олексів, Лілія Янсе та співробітники Секретаріату — Альбіна Цятковська, Ірина Жалоба, Андрій Калінін, Наталія Демянчук та Олеся Бенюк.

Від американського агентства у зустрічі взяли участь: виконавча директорка Deb Adair та співробітники агентства Yaping Gao, Brenda Boyd та Bethany Simunich.

Наталія Стукало презентувала Національне агентство, деталізувавши головні аспекти діяльності агентства в умовах війни. Після презентації американських колег, учасники зустрічі обговорювали ключові теми для подальшої співпраці та моменти, для розробки або покращення яких буде найбільш корисною допомога західних колег.

Специфіка забезпечення якості онлайн-курсів у закладах вищої освіти — один з головних напрямків роботи агентства Quality Matters, тому вони висловили свою готовність допомогти Національному агентству з роботою у цьому спрямуванні.

Американські колеги продемонстрували щиру підтримку Національному агентству та пообіцяли поширювати інформацію про його діяльність, потреби та ініціативи.