Меню Закрити

Комплексне дослідження роботи української системи вищої освіти зі Школою політичної аналітики НаУКМА

Незважаючи на війну, заклади вищої освіти намагаються оновити навчальний процес, тож система вищої освіти зіткнулася з низкою проблем, які необхідно дослідити для пошуку можливих рішень та забезпечення подальшого функціонування в нових умовах.

Враховуючи те, що Національне агентство від початку війни є активним учасником ініціатив, що забезпечують якість вищої освіти у воєнний час, презентуємо спільний проєкт зі Школою політичної аналітики НаУКМА. Буде проведено комплексне дослідження роботи української системи вищої освіти – як на інституційному, так й індивідуальному рівнях – після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Зокрема, планується визначити індивідуальний досвід, потреби, проблематику, очікування, можливості та виклики перед студентами і науковцями, що виникли під час війни.

За результатами дослідження буде підготовлено аналітичний матеріал з оцінкою потреб ключових цільових груп та розроблено пропозиції для стейкхолдерів щодо освітньої політики за нових умов, у яких опинилася Україна.