Меню Закрити

Виступи представників Національного агентства у межах програми підвищення кваліфікації від МОН

7 грудня у межах програми підвищення кваліфікації «Особливості управління закладами вищої освіти та освітнім процесом у них в умовах воєнного стану» від МОН відбулися виступи Голови Національного агентства Андрія Бутенка та його заступника Івана Назарова.

Тема доповіді Голови була: «Особливості акредитації освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти в період дії воєнного стану». Спікер розповів учасникам заходу — представникам керівних складів ЗВО — про діяльність Національного агентства під час війни. Також під час виступу свого виступу Андрій Бутенко проаналізував основні кроки самоаналізу освітньої програми та методику його проведення.

Іван Назаров виступив із темою: «Академічна доброчесність в системі забезпечення якості вищої освіти». Він окреслив поняття академічної доброчесності та проаналізував особливості академічної доброчесності як обов`язкової освітньої складової. Особливу увагу спікер приділив законодавчим ініціативам та ролі Національного агентства у формуванні простору академічної доброчесності, порядку реалізації академічної відповідальності.