Меню Закрити

Ефективне офлайн-спілкування зі стейкголдерами продовжується!

18 січня у межах науково-методичної міжуніверситетської конференції з міжнародною участю «Забезпечення якості освіти у вищій медичній школі» відбувся методичний семінар «Якість вищої медичної освіти».

Голова Національного агентства Андрій Бутенко та його заступниця Олена Єременко виступили із презентацією «Основні кроки самоаналізу освітньої дисципліни і методика його проведення». Вони проаналізували необхідність систематичного самоаналізу та його ефективне створення за критеріями. Також під час семінару учасники прослухали виступ керівниці відділу акредитації освітніх програм Національного агентства — Ганни Денискіної «Підготовка акредитаційної справи: за лаштунками інформаційної системи». Спікерка розглянула аспекти розв’язання проблемних питань процедури акредитації на прикладі кейсів медичних закладів Одеси.

Семінар проходив у змішаній формі, усього долучилося понад 135 учасників. Подія стала першою в серії січневих заходів в Одесі за участю представників Національного агентства, наступними будуть:

🔹19.01 — навчально-методичний тренінг у Міжнародному гуманітарному університеті;
🔹20.01 — навчально-методичний тренінг в Одеському національному медичному університеті.