Меню Закрити

Вебінар «Урядування, менеджмент та функціонування закладів вищої освіти та системи вищої освіти на основі забезпечення якості, цифровізації та інклюзії»

23 червня відбувся вебінар «Урядування, менеджмент та функціонування закладів вищої освіти та системи вищої освіти на основі забезпечення якості, цифровізації та інклюзії», організований Національним Erasmus+ офісом в Україні. Захід організований задля обміну досвідом, поширення результатів проєктів та забезпечення синергії між проєктами, що працюють в одному кластері.

Наталія Стукало привітала учасників заходу, наголосивши на позитивному досвіді участі Національного агентства в проєктах Erasmus+ та їх результативності. Під час заходу були представлені напрацювання проєкту “Open Practices, Transparency and Integrity for Modern Academia” (OPTIMA), зокрема наступні:
– відкрита онлайн-платформа для незалежного оцінювання результатів досліджень в українських ЗВО як механізм забезпечення якості;
– вимоги до платформи відкритого рецензування;
– міжнародна віртуальна спільнота дослідників-рецензентів на онлайн-платформі;
– відкритий онлайн-курс з відкритої науки;
– комплексне опитування з академічної доброчесності;
– заходи, присвячені проблемам відкритої науки тощо.
Запрошуємо усіх охочих ознайомитись із матеріалами проєкту за посиланням: https://bit.ly/3Jy0I47

Заходи з моніторингу імплементації результатів проєктів Erasmus+ на національному та інституційному рівнях важливі не лише для обміну досвідом та практиками, а й для стратегічного розвитку вищої освіти України в контексті євроінтеграції.

Erasmus #ErasmusUA