Меню Закрити

Навчання у літньому таборі УАС

Перший день навчання у літньому таборі Української асоціації студентів розпочався за участі спікерів Національного агентства. Олена Єременко виступила з вітальним словом і наголосила на важливості залучення здобувачів до забезпечення якості вищої освіти.

Оксана Требенко, досвідчена тренерка Національного агентства та провідна фахівчиня відділу по роботі з експертами, провела тренінг на тему «Акредитаційна експертиза. Хто такий студент-експерт Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти?». Тренінг став логічним продовженням лекційного матеріалу, викладеного на зустрічах напередодні.

Спікерка познайомила учасників з практичними кейсами акредитації освітніх програм, розповіла про можливості, які відкриваються для студентів-експертів.

Співробітництво зі здобувачами вищої освіти, як ключовими стейкголдерами системи забезпечення якості – це один з пріоритетних напрямків роботи Національного агентства. Вдячні Українській асоціації студентів за невпинну роботу у сфері розвитку студентського самоврядування та захисту прав студентів та організацію такого корисного заходу.