Меню Закрити

Робоча зустріч проєкту «Прозорі університети»

29 червня Олена Єременко взяла участь у робочій зустрічі проєкту «Прозорі університети» на базі Національного агентства з питань запобігання корупції.

Під час зустрічі учасники робочої групи проєкту розглянули міжнародний досвід формування та імплементації антикорупційних політик у закладах вищої освіти й можливості впровадження кращих практик для українського контексту. Також проговорили концепцію й удосконалили структуру методичних настанов з формування нульової толерантності до корупції для закладів вищої освіти та визначили основних стейкголдерів проєкту.

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти послідовно дотримується своїх цінностей, серед яких доброчесність, відкритість, прозорість та довіра. Віримо, що шляхом тісної співпраці та злагодженої координації дій між державними інституціями, закладами освіти, роботодавцями та іншими ключовими стейкголдерами у просуванні доброчесних стратегій поведінки, нам вдасться досягти нульової толерантності до корупції в українських університетах.