Меню Закрити

Зустріч з Агентством із забезпечення якості вищої освіти (QAA)

Співпраця з іноземними агентствами є важливим кроком на шляху до міжнародного визнання діяльності агентства у сфері забезпечення якості освіти. Тому Національне агентство регулярно проводить робочі, консультативні та інформаційні зустрічі, спрямовані на зміцнення співробітництва з нашими міжнародними партнерами.

Зустріч, що відбулася 20 липня з Агентством із забезпечення якості вищої освіти (QAA), Великобританія, стала нагодою обговорити важливі питання та дала поштовх до нових ініціатив. З боку Національного агентства на зустрічі були присутні заступник Голови Наталія Стукало та фахівчиня відділу зв’язків з громадськістю та міжнародного співробітництва Марія Піддобрівна. Агентство із забезпечення якості освіти представляли Директор з міжнародних та професійних послуг Едуардо Рамос та менеджер з міжнародних зв’язків Шеннон Стауерс.

Зустріч розпочалася з короткого огляду витоків нашого партнерства: минулих зустрічей, спільних заходів та навчання персоналу. Національне агентство та Агентство із забезпечення якості мають багаторічну історію співпраці, з яких понад рік — у статусі офіційних партнерів, що було закріплено у Меморандумі про взаєморозуміння.

Учасники зустрічі обговорили також можливі майбутні спільні напрямки співпраці, такі як взаємна міжнародна акредитація навчальних програм, підготовка персоналу тощо.

Представники Агентства із забезпечення якості освіти відзначили, що визнають важливість зусиль, які докладає Національне агентство для забезпечення якості вищої освіти в Україні у такий складний для країни час.