Меню Закрити

Меморандум про співпрацю з Ukraine Global Faculty (UGF)

Громадські ініціативи з неформальної освіти — можливість для посилення якості освіти українських здобувачів. Саме тому Національне агентство вітає розвиток таких проєктів в українському академічному середовищі.

20 липня підписано Меморандум про співпрацю з Ukraine Global Faculty (UGF). Від Національного агентства в підписанні взяли участь Андрій Бутенко та Наталія Стукало, від UGF — Віктор Галасюк.

Ukraine Global Faculty — один з прикладів української міжнародної освітньої ініціативи у сфері неформальної освіти. В межах проєкту тривають виступи провідних світових експертів та вчених, зокрема, й Нобелівських лауреатів, за широким спектром тематик для української освітньої спільноти. Проєкт вже охопив понад 17 000 учасників: студентів, викладачів, ветеранів, переміщених осіб тощо та виступає партнером понад 50 закладів вищої освіти України.

Під час зустрічі обговорили можливості співпраці з українськими проєктами у сфері неформальної освіти, а також ідеї майбутніх спільних освітніх заходів.

UGF