Меню Закрити

Дискусійна панель «Освіта у 21 сторіччі: нові виклики та їх вирішення»

27 вересня під час VII Харківського міжнародного юридичного форуму відбулась дискусійна панель «Освіта у 21 сторіччі: нові виклики та їх вирішення».

Захід був присвячений розгляду сучасних міжнародних тенденцій в освіті та дискусії щодо прийнятої за результатами роботи Міжурядового спеціального комітету Рекомендації щодо освіти. Також учасники обмінялися досвідом діяльності національних систем освіти своїх країн.

Учасниками дискусійної панелі стали представники національних делегацій держав-учасниць Міжурядового спеціального комітету щодо перегляду Рекомендації ЮНЕСКО 1974 року про освіту, українські науковці та освітяни. Національне агентство представив Іван Назаров. У своєму виступі він зосередив увагу на темі забезпечення академічної доброчесності. Розповів, з якими викликами стикаються учасники освітнього процесу та про напрямки їх вирішення. Також поділився, яким чином Національне агентство залучено до процесу формування простору академічної доброчесності та про законодавчі ініціативи у цій сфері.

Національне агентство підтримує заходи, спрямовані на обмін досвідом та побудову нових партнерських зв’язків задля забезпечення якості вищої освіти.