Меню Закрити

Підтримка наукових конференцій різної тематики, які організовують українські переміщені університети

Національне агентство є партнером міжнародного проєкту OPTIMA – “Відкриті практики, прозорість та доброчесність для сучасної вищої школи”, метою якого є впровадження ідей та практик відкритої науки в Україні.

Однією із цілей OPTIMA є підтримка наукових конференцій різної тематики, які організовують українські переміщені університети. Команда проєкту забезпечила створення сайтів цих конференцій в межах платформи відкритого рецензування (https://peers.international) та здійснює їхній організаційно-технічний супровід.

Запрошуємо Вас та Ваших колег, в Україні та за кордоном взяти участь у конференціях. Перелік конференцій доступний на платформі Peers.International.

Більше про підтримку наукових конференцій, організованих українськими переміщеними університетами, в межах проєкту OPTIMA – https://lpnu.ua/optima/mozhlyvosti-dlia-ukrainskykh-peremishchenykh-zvo 

Як зареєструватися на платформі Peers.International та подати заявку – https://www.youtube.com/watch?v=zUIRad80bCc 

Більше про діяльність Національного агентства в межах проєкту OPTIMA – https://naqa.gov.ua/category/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%94%D0%BA%D1%82%D0%B8/optima/ 

Долучайтесь до соцмереж проєкту:

https://www.facebook.com/OPTIMAOpen

https://twitter.com/optima_open

https://www.youtube.com/channel/UCiloL-autbPP1mGnr1KDa2A

Українські переміщені університети працюють над впровадженням відкритої науки, запрошуємо їх підтримати на цьому шляху!