Меню Закрити

Забезпечення якості ІТ-освіти в Україні. Робоча зустріч із SoftServe

З метою консультативної підтримки та супроводу роботодавців, для забезпечення проведення акредитації освітніх програм ІТ спеціальностей 15 вересня Національне агентство разом з партнерами із SoftServe провело робочу зустріч, присвячену питанням забезпечення якості ІТ-освіти в Україні.

У своєму виступі Андрій Бутенко зазначив, що невіддільною складовою забезпечення якості вищої освіти є систематична співпраця із роботодавцями. Учасники зустрічі мали активну дискусію та обговорили низку питань, зокрема перспективи створення онлайн-програм на базі ЗВО, роль роботодавців у формуванні освітніх програм, залученість роботодавців до процесу забезпечення якості вищої освіти, галузевість закладів вищої освіти, процес залучення практиків до викладання та перспективи розвитку вищої освіти в галузі ІТ.

Залученість роботодавців до освітнього процесу — один із важливих елементів забезпечення якості. Зустріч із працівниками компанії SoftServe — ще один крок до удосконалення IT-освіти в Україні, яка відповідає запитам головних гравців на ринку.